Κτηματολόγιο: Σε ΦΕΚ τρεις νέες αποφάσεις – Παράταση προθεσμιών και έναρξη αναρτήσεων

Δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ τρεις νέες αποφάσεις, οι οποίες αφορούν σε παράταση των προθεσμιών για την υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων και για την κατάθεση αιτήσεων διόρθωσης προδήλου σφάλματος καθώς και σε καθορισμό ημερομηνιών έναρξης της ανάρτησης στοιχείων κτηματογράφησης.

Αναλυτικά, οι 3 αποφάσεις έχουν ως εξής:

-Ορίζεται η 30η Νοεμβρίου 2021, ως ημερομηνία μέχρι την οποία είναι επιτρεπτή η υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 8 του άρθρου 2 του ν. 2308/1995, όπως ισχύει, και η κατάθεση αίτησης διόρθωσης προδήλου σφάλματος, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 8 του άρθρου 2 και στην παρ. 5 του άρθρου 6Α του ν. 2308/1995, όπως ισχύουν, στους προκαποδιστριακούς Δήμους Ευρωστίνης (πρώην κοινότητες Δερβενίου, Ευρωστίνης – Ροζενών, Χελυδορέου, Λυγιάς, Στομίου, Σαρανταπήχου) και Ξυλοκάστρου και στις Κοινότητες Γελιανιτίκων, Καμαρίου, Καρυάς, Κάτω Λουτρού, Λυκοποριάς, Μελισσίου, Πιτσών και Συκέας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της σύμβασης με κωδικό ΚΤ1-08.

-Καθορίζεται η 11η Οκτωβρίου 2021, ως ημερομηνία μέχρι την οποία είναι επιτρεπτή η υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 8 του άρθρου 2 του ν. 2308/1995, όπως ισχύει, και η κατάθεση αίτησης διόρθωσης προδήλου σφάλματος κατά τα οριζόμενα στην παρ. 8 του άρθρου 2 και στην παρ. 5 του άρθρου 6Α του ν. 2308/1995, όπως ισχύουν, στις υπό κτηματογράφηση περιοχές στη Δημοτική Κοινότητα Λαμιέων της Δημοτικής Ενότητας Λαμιέων του Δήμου Λαμιέων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος και στη Δημοτική Κοινότητα Λεβαδέων της Δημοτικής Ενότητας Λεβαδέων του Δήμου Λεβαδέων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

-Καθορίζεται η 14η Φεβρουαρίου 2022, ως ημερομηνία μέχρι την οποία είναι επιτρεπτή η υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 8 του άρθρου 2 του ν. 2308/1995, όπως ισχύει, και η κατάθεση αίτησης διόρθωσης προδήλου σφάλματος κατά τα οριζόμενα στην παρ. 8 του άρθρου 2 και στην παρ. 5 του άρθρου 6Α του ν. 2308/1995, όπως ισχύουν, στις υπό κτηματογράφηση περιοχές στους προκαποδιστριακους Δήμους Ιωλκού (πρώην κοινότητες Αγίου Ονούφριου, Ανακασιάς και Άνω Βόλου) και Νέας Ιωνίας και στις κοινότητες Αγίου Βλάσιου, Αγίου Λαυρεντίου, Άγριας, Άλλης Μεριάς, Άνω Λεχωνίων, Διμηνίου, Δρακείας, Κάτω Λεχωνίων, Κατωχωρίου, Μακρινίτσης, Πορταριάς και Σαγιατών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

TOP