Ενημερωτική Εκδήλωση - Σεμινάριο: "Αναρτήσεις δασικών χαρτών στη Θεσσαλονίκη"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ σε συνεργασία με το ΓΕΩΤΕΕ-Παράρτημα ΚΜ και τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν την επόμενη ενημερωτική εκδήλωση–σεμινάριο, μετά την επιτυχία της εκδήλωσης στην Κατερίνη, με θέμα: «Αναρτήσεις Δασικών Χαρτών στη Θεσσαλονίκη». Θα ακολουθήσει εκδήλωση στον Πολύγυρο, σύμφωνα με τη σειρά ανάρτησης των Δασικών Χαρτών.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των επιστημόνων που ασχολούνται με το θέμα, μηχανικών, νομικών και δασολόγων, δεδομένης της σημασίας των χαρτών στον χωροταξικό σχεδιασμό, την προάσπιση του φυσικού περιβάλλοντος, το ιδιωτικό ενδιαφέρον.

Η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (ισόγειο, Μεγ. Αλεξάνδρου 49), από τις 10:00 έως τις 13:00. Απευθύνεται στα μέλη των τριών φορέων αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν θέματα ενημερωτικά σχετικά με την σύνδεση της κτηματογράφησης με τους δασικούς χάρτες, διευκρινιστικά για τις αναρτήσεις, καθώς και νομικά θέματα για το καθεστώς που διέπει τις ενστάσεις κ.λ.π.

Η ανάρτηση δασικών χαρτών ανά την επικράτεια ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ολοκληρώνεται καταρχήν στις 10 Φεβρουαρίου και αφορά σε 33 περιοχές της χώρας, καλύπτοντας συνολικά 46.8 εκατομμύρια στρέμματα. Δείτε ΕΔΩ τον προγραμματισμό για την ανάρτηση των δασικών χαρτών και λεπτομέρειες για τη διαχείριση των αντιρρήσεων.

06/02/2017

Θεσσαλονίκη

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

TOP