Εκδήλωση «Ημέρες Ειδικότητας Μηχανικού – Αρχιτέκτων Μηχανικός»
του ΤΕΕ/ΤΚΜ στις 2 Δεκεμβρίου 2022

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, διοργανώνουν εκδήλωση με αντικείμενο το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα, καθώς και τη σύνδεση του Τμήματος Αρχιτεκτόνων και των αποφοίτων του με το ΤΕΕ/ΤΚΜ, την Παρασκευή 02.12.2022, ώρα 17.30 , στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μ.Αλεξάνδρου 49).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρχουν ομιλίες για το θέμα από τους αρχιτέκτονες Κατερίνα Δαναδιάδου προϊσταμένη του τμήματος Αστικού Σχεδιασμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόδρομο Νικηφορίδη αρχιτέκτονα μηχανικό και Πρόεδρο της Μ.Ε. Αρχιτεκτονικών Θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Μόρφω Παπανικολάου αρχιτέκτονα IUAV και Ιορδάνη Σιναμίδη αρχιτέκτονα μηχανικό,  εκ μέρους του ΤΕΕ/ΤΚΜ και αντιστοίχως Δημήτρη Κονταξάκη επίκουρο καθηγητή, Κωνσταντίνο Σακαντάμη αναπληρωτή καθηγητή και Θέμη Χατζηγιαννόπουλο επίκουρο καθηγητή, από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται ως πρώτη σε σειρά εκδηλώσεων με γενικό θέμα «ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ», που πρόκειται να διοργανώσει το ΤΕΕ/ΤΚΜ, σε συνεργασία με τα αντίστοιχα Τμήματα Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Οι “Ημέρες Ειδικότητας” γίνονται με στόχο:

  • να γνωρίσουν οι μηχανικοί τη δραστηριότητα της ακαδημαϊκής κοινότητας (μεταπτυχιακά και άλλα προγράμματα, δράσεις κλ.)
  • να έρθουν σε επαφή οι φοιτητές με την πρακτική και τις συνθήκες άσκησης του επαγγέλματος
  • να υπάρξει στενότερη επικοινωνία και συνεργασία του ΤΕΕ και του Πανεπιστημίου προς όφελος των μελών τους.
TOP