Έκθεση Αμφιθεάτρου/Αιθουσών

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας / Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας διαθέτει αμφιθέατρο, αίθουσες και βοηθητικούς χώρους που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις ειδικές απαιτήσεις εκδηλώσεων, όπως συνέδρια, εκθέσεις, διαλέξεις, συνεντεύξεις τύπου, προβολές, σεμινάρια, εργαστήρια, εταιρικές συναντήσεις. Διατίθενται:

  • Δωρεάν δίκτυο
  • Πρόσβαση σε όλους τους χώρους και ειδικές εγκαταστάσεις για άτομα με αναπηρία
  • Σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός
  • Τεχνική υποστήριξη
  • Χώρος δεξιώσεων
  • Χώρος εκθέσεων ή τοποθέτησης διαφημιστικού υλικού
  • Διάταξη υποδοχής και γραμματειακής υποστήριξης 5 θέσεων


Το αμφιθέατρο
Ιδανικό για εκδηλώσεις, συνέδρια, παρουσιάσεις, εκπαιδεύσεις, το 300 θέσεων αμφιθέατρο, με την μελετημένη ακουστική, τις δύο οθόνες με αντίστοιχες διατάξεις προβολής, υπερυψωμένο προεδρείο και βήμα, ασύρματη και ενσύρματη μικροφωνική εγκατάσταση και καμπίνα διαχείρισης και εγγραφής, προσφέρει άψογη φιλοξενία και είναι η κατάλληλη επιλογή για κάθε απαιτητική διοργάνωση.
Μπορεί να συνδυαστεί με τις υπόλοιπες αίθουσες και τους χώρους υποδοχής και έκθεσης, καλύπτοντας την ανάγκη παράλληλων και πολλαπλών δράσεων.

Αίθουσες
Οι δύο αίθουσες, 60 και 35 ατόμων μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα, αλλά και συνδυαστικά μεταξύ τους ή με το αμφιθέατρο και τον εξωτερικό χώρο. Επίσης, μπορούν να διαμορφωθούν με πολλούς τρόπους και διατάξεις ανάλογα με το είδος και τις ανάγκες της εκδήλωσης

Βοηθητικοί χώροι
Το φουαγιέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για δεξιώσεις αλλά και για εκθέσεις. Άλλωστε έχει φιλοξενήσει την μεγάλη έκθεση των Ρωμιών αρχιτεκτόνων της Κωνσταντινούπολης.
Η αυλή είναι επίσης ένας πολύ φιλόξενος χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκθέσεις και δεξιώσεις.
Για ειδικές περιπτώσεις, μπορούν να διατεθούν γραφεία για συναντήσεις αλλά και εκθεσιακός χώρος στον 1ο όροφο του κτιρίου.

TOP