Εμείς επιμένουμε

Μπορεί η πανδημία να μας στέρησε τη δυνατότητα να βρεθούμε όλοι μαζί εκ του σύνεγγυς -και με εκπροσώπους της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής- ώστε να αναδείξουμε απόψεις για τις προοπτικές, τις αγωνίες, τις ελπίδες του νέου έτους, σε μια τελετή κοπής βασιλόπιτας με τα καθιερωμένα χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, όπως αντισταθήκαμε και υπερβήκαμε την πανδημία, διατηρώντας το ΤΕΕ/ΤΚΜ ενεργό και παραγωγικό καθ` όλη τη διάρκεια του έτους που πέρασε, έτσι συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, για να διατηρούμε σταθερή την επαφή μεταξύ μας ως μηχανικοί, με την Κεντρική Εξουσία,  αλλά και με το κοινωνικό δυναμικό της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.
Έτσι, αυτή τη χρονιά, αντί του αμφιθεάτρου, η συνάντησή μας θα φιλοξενηθεί στο διαδίκτυο, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα.
Με προσκεκλημένους τόσο από την Κεντρική Πολιτική, όσο και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους φορείς της οικονομίας και της κοινωνίας. Οι απόψεις θα ακουστούν και θα καταγραφούν, σε μια εκδήλωση που όπως κάθε χρόνο, δεν θα περιορίζεται σε εθιμοτυπικά χαρακτηριστικά, αλλά φιλοδοξεί να αποτελέσει αφορμή γόνιμης ανταλλαγής ιδεών και θέσεων.
Και αντί να αναζητήσουμε το καθιερωμένο φλουρί, το «δώρο» αυτής της συνάντησης θα είναι ένα αργυρό νόμισμα από την συλλεκτική σειρά για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης που γιορτάζει φέτος η πατρίδα μας.
Γιορτάζουμε την επέτειο, γιορτάζουμε όμως και το μέλλον. Το οποίο, δεν παύουμε να συνδιαμορφώνουμε, ακόμα και στο διάβα μιας χρονιάς φορτισμένης από ένδοξο παρελθόν...

TOP