Search
Close this search box.

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ παρουσιάζει τους υποψήφιους Μηχανικούς

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ διαχρονικά στηρίζει τις προσπάθειες των μηχανικών που επιλέγουν έναν άλλο τρόπο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, μέσω της εμπλοκής τους στην ενεργό πολιτική και της υποψηφιότητάς τους στις εθνικές εκλογές.
Το ίδιο σκοπεύουμε να πράξουμε και ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα μέλη μας μηχανικούς που κατέρχονται ως υποψήφιοι στις εκλογές, να γνωστοποιήσουν την υποψηφιότητά τους στους συναδέλφους τους.
Τις επόμενες μέρες οι συνεργάτες του Γραφείου Τύπου του ΤΕΕ/ΤΚΜ θα καλέσουν όλα τα κόμματα που λαμβάνουν μέρος σ` αυτές τις εκλογές, να μας αποστείλουν σύντομο βιογραφικό των υποψηφίων βουλευτών που είναι μηχανικοί και θέτουν υποψηφιότητα σε κάποια από τις εκλογικές περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ομοίως, όποιος συνάδελφος είναι υποψήφιος στην Κεντρική Μακεδονία, με οποιοδήποτε κόμμα, μπορεί και με δική του πρωτοβουλία να αποστείλει φωτογραφία και ένα σύντομο βιογραφικό, για να συμπεριληφθεί στην παρουσίαση των συναδέλφων υποψηφίων βουλευτών στο επόμενο Newsletter, το οποίο θα είναι και το τελευταίο πριν την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών. Εξάλλου, μπορείτε και εσείς οι αποδέκτες του Newsletter να ενημερώσετε για τη δυνατότητα αυτή συναδέλφους που γνωρίζετε ότι πρόκειται να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο κάποιου κόμματος στους νομούς της περιφέρειάς μας.
Προφανώς η επαγγελματική ιδιότητα δεν είναι το μόνο κριτήριο για να επιλέξει κάποιος τους υποψηφίους που θα “σταυρώσει” όταν βρεθεί μέσα στο παραβάν. Σε κάθε περίπτωση όμως, αξίζει να θυμόμαστε πως οι συνάδελφοι μηχανικοί που διεκδικούν ψήφο, είναι άνθρωποι που γνωρίζουν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος, ενώ διαθέτουν και το τεκμήριο της επιστημονικής επάρκειας που αποτελεί αντικειμενικό προσόν για έναν βουλευτή.