Search
Close this search box.

Αναγκαίος ο ρόλος της “Εγνατία Οδός ΑΕ” – Επίσκεψη της ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΚΜ


Αναγκαίος ο ρόλος της “Εγνατία Οδός ΑΕ” – Επίσκεψη της ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΚΜ

Την ανάγκη να διατηρηθεί και να στηριχθεί ο ρόλος που διαδραματίζει η “Εγνατία Οδός Α.Ε.” σε θέματα υποδομών της Βόρειας Ελλάδας, υπογράμμισε το Προεδρείο του ΤΕΕ/ΤΚΜ που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Στη  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, από πλευράς ΤΕΕ/ΤΚΜ συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Γιώργος Τσακούμης, ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Παπαστεργίου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Φώτης Κουβουκλιώτης, ενώ εκ μέρους της Εγνατίας Οδού ΑΕ συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Κουτσούκος, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Χατζόπουλος και  ο κ. Απόστολος Πρόιος, μέλος του Δ.Σ., που τυγχάνει να είναι και μέλος της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Ο κ. Κουτσούκος ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΚΜ για θέματα λειτουργίας της εταιρείας, για το Egnatia Pass, που εισάγει τα ηλεκτρονικά διόδια σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου, καθώς και για την εξέλιξη των διαδικασιών που αφορούν στην παραχώρηση της “Εγνατίας Οδού ΑΕ” από το ΤΑΙΠΕΔ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στο επόμενο έτος.

Σε κάθε περίπτωση, η διοικούντες την “Εγνατία Οδό” και το ΤΕΕ/ΤΚΜ, επιβεβαίωσαν τη διάθεση στενής συνεργασίας, σε όλα τα κοινά πεδία ενασχόλησης με το πλέγμα υποδομών της Κεντρικής Μακεδονίας.