Search
Close this search box.

Διαγωνισμός από τα Κέντρα Ικανοτήτων σε συνεργασία με τις εταιρείες ΑLUMIL, ISOMAT και ΚLEMMAN για ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ

web-300x300

Tα Κέντρα Ικανοτήτων Βορείου Ελλάδος, Architectural Aluminium Academy και I4byDesign, ανακοινώνουν την έναρξη της δράσης ανοιχτής καινοτομίας, Confluence – Driving Innovation Together, σκοπός της οποίας είναι η  εύρεση καινοτόμων ομάδων ικανών να  ανταποκριθούν στις προκλήσεις  που θα τεθούν από τις πολυεθνικές βιομηχανίες ALUMIL, ISOMAT και KLEEMANΝ.

Συγκεκριμένα μέσω της πρόσκλησης οι  υποψήφιοι καλούνται να προτείνουν λύσεις στις προκλήσεις που θέτουν οι εταιρικοί συνεργάτες του προγράμματός μας: ALUMIL, ISOMAT και KLEEMANN.

Οι συμμετέχοντες θα υποστηριχθούν μέσω ενός προγράμματος επιτάχυνσης δύο μηνών και οι καλύτερες λύσεις θα μοιραστούν 30.000 € σε χρηματικά έπαθλα.

Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων παρακολουθήστε το Confluence Challenge Info Day στις 11 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 13:30 (ώρα Ελλάδας / GMT+3), είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά για να συναντήσετε τους εταίρους του προγράμματος και να λάβετε απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τις προκλήσεις του κλάδου.

Το έργο και οι Δράσεις των Κέντρων Ικανοτήτων συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης-ΕΤΠΑ της ΕΕ και Εθνικούς Πόρους μέσω του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, τις διαδικασίες, τις προκλήσεις των εταιρειών που ζητούν λύσεις και γενικότερα θα βρείτε ΕΔΩ.