Search
Close this search box.

Δύο μηχανικοί σε θέσεις ευθύνης σε ΚΕΔΑΚ και Δήμο Βέροιας

Δύο μηχανικοί σε θέσεις ευθύνης σε ΚΕΔΑΚ και Δήμο Βέροιας

Θέσεις ευθύνης ανέλαβαν δύο μηχανικοί. Πρόκειται για τον κ. Ηλία Περτζινίδη, Πρόεδρο της “Α” του ΤΕΕ/ΤΚΜ, που ανέλαβε διευθυντής του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς  και τον κ. Κώστα Παλουκίδη που ανέλαβε χρέη Αντιδημάρχου, στον Δήμο Βέροιας.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρου Καράογλου ο κ. Περτζινίδης ορίστηκε νέος διευθυντής του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς το οποίο εποπτεύει το ΥΜΑΘ. Ο κ. Περτζινίδης, έως τώρα ήταν επίσης αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ/ΤΚΜ.  Είναι ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός, ιδρυτής τεχνικής εταιρείας, εργολήπτης Δημοσίων Έργων με εξειδίκευση στις μελέτες αποκατάστασης μνημείων και διατηρητέων κτιρίων, αλλά και με εξειδίκευση επίσης σε ενεργειακές αποκαταστάσεις. Έχει διατελέσει μέλος της “Α” του ΤΕΕ/ΤΚΜ στην οποία τώρα προεδρεύει, όπως και μέλος του ΔΣ του ΣΠΜΕ.

Ο κ. Παλουκίδης ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου στον ευαίσθητο χώρο της πολεοδομίας και του κτηματολογίου της Βέροιας, τομείς τους οποίους γνωρίζει καλά, ως πρόεδρος της οικείας Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου και μέλος της “Α” του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ενώ έχει διατελέσει, αντιπρόεδρος στην ΔΕΥΑΒ και έχει υπηρετήσει στο Προεδρείο της Διοίκησης του Συλλόγου Επιστημόνων Μηχανικών Ημαθίας.