Ο Κωνσταντίνος Τάτσης νέο μέλος της ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΚΜ

Ο Πολιτικός Μηχανικός Κωνσταντίνος Τάτσης, είναι το νέο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Ο κ. Τάτσης ανακηρύχθηκε μέλος της ΔΕ και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του σε συνέχεια της παραίτησης του συναδέλφου Δημήτρη Μήτρου και των δύο προηγούμενων αναπληρωματικών (Θεοδώρας Μάνου και Ελευθέριου Καραγκιόζη) από το ίδιο ψηφοδέλτιο, βάσει των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στην ειδική συνεδρίαση της 29ης Νοεμβρίου 2019.

Ο Κωνσταντίνος Τάτσης, ολοκλήρωσε πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Liverpool, U.K , Beng Civil Engineering το 2004.

  • Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, στα πεδία ανάπτυξης λογισμικού και ως υπεύθυνος μηχανικός στη δημιουργία αναλύσεων σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες, ενώ είχε συμμετοχή στο σχεδιασμό διαφόρων έργων Πολιτικού Μηχανικού στην Ελλάδα, όπως ειδικών κατασκευών από χάλυβα, πολυόροφων κτηρίων, βιομηχανικών κτηρίων, συστημάτων αποθήκευσης , κερκίδων. κ.α..
  • Υπήρξε βασικός ομιλητής σε σεμινάρια για τη μελέτη Σύμμικτων κατασκευών και Κατασκευών από Χάλυβα σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες, ενώ συμμετείχε ως ομιλητής σε διάφορα συνέδρια του κατασκευαστικού κλάδου.
  • Μεταξύ άλλων εργάστηκε ως υπεύθυνος για την οργάνωση και επίβλεψη εργασιών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας στην Αποκατάσταση Δίδυμων Οθωμανικών λουτρών και στη δημιουργία ανοιχτών υπαίθριων και ημιυπαίθριων εκθέσεων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας.
  • Είναι εκλεγμένο μέλος του ΤΕΕ/ΤΚΜ στις εκλογές του 2016 και του 2019.
TOP