Search
Close this search box.

Δύο μηχανικοί στο τιμόνι της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Μετά από πρόταση της ΔΕΠΑ, δύο μηχανικοί αναλαμβάνουν το τιμόνι της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Πρόεδρος ορίστηκε ο αγρονόμος τοπογράφος Γιάννης Τσιτσόπουλος και αντιπρόεδρος ο μηχανολόγος μηχανικός Άνθιμος Αμανατίδης.

Ο κ. Τσιτσόπουλος  εργάζεται  τα τελευταία χρόνια στο Φορέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ως Programme Manager σε συγχρηματοδοτούμενες από την ΕΕ Δράσεις υπέρ των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Επιτροπής Νέων Μηχανικών το διάστημα 1998-2000, μέλος της Διαρκούς Ομάδας Εργασίας για την παρακολούθηση του ΕΣΠΑ 2007-2013 στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ/ΤΚΜ το διάστημα 2008-2012, ενώ σήμερα είναι μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Ανταγωνιστικότητας, Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας

Ο κ. Αμανατίδης εργάζεται ως Μηχανικός της ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε στην Διεύθυνση Έργων, σε θέματα Ηλεκτροκίνησης, Σηματοδότησης και Τηλεπικοινωνιών  Σιδηροδρομικών Συστημάτων. Έχει διατελέσει Γραμματέας της Διοικούσας  του ΤΕΕ/ΤΚΜ και μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Με την ίδια απόφαση ορίστηκε ως μέλος ο δικηγόρος Νίκος Παπαδόπουλος. Την ΕΝΙ θα εκπροσωπούν οι Marco Piredda, Antonio Buonomini και Maria Vittoria di Pietrantonj ενώ την ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας ο πρώην πρόεδρός της και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου. Γενικός διευθυντής παραμένει ο Λεωνίδας Μπακούρας.