Search
Close this search box.

Επιτυχημένη τριπλή συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων για τους συναδέλφους, αλλά και ενημέρωσης για το ευρύ κοινό, αποτέλεσε το σταντ 15 του περιπτέρου 10, όπου φιλοξενήθηκε φέτος η κοινή συμμετοχή του ΤΕΕ, του ΤΕΕ/ΤΚΜ και του ΤΜΕΔΕ, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Το έμψυχο δυναμικό των τριών φορέων με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Πάρι Μπίλλια και τον Πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνο Μακέδο, ήταν επί ποδός καθ` όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, για να εξυπηρετούν τους συναδέλφους που επιθυμούσαν -κυρίως- να ενημερωθούν για τρέχοντα επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και τους δεκάδες εκπροσώπους ΟΤΑ και πολίτες που έδειξαν ενδιαφέρον για θέσεις και απόψεις του ΤΕΕ/ΤΚΜ επί θεμάτων που αφορούν στις υποδομές της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα.
Την Τετάρτη, παρών στο περίπτερο ήταν και ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Γιώργος Στασινός, ενώ καθ` όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πλήθος συναδέλφων έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το prototype του ΤΕΕ, τον τεχνοδικτυακό (ψηφιακό) επιταχυντή καινοτόμων ιδεών, τις οποίες στηρίζει στο επίπεδο της τεχνογνωσίας, οργάνωσης, διοίκησης, διαχείρισης και προώθησης, ώστε να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.
Με τη λήξη της διοργάνωσης, ανανεώσαμε το ραντεβού με τη ΔΕΘ για τον επόμενο Σεπτέμβριο και με τους μηχανικούς, για τις εκδηλώσεις που και αυτή τη χρονιά θα προγραμματίσει το ΤΕΕ/ΤΚΜ για ποικιλία θεμάτων που αφορούν στη Θεσσαλονίκη, στην κεντρική Μακεδονία και στη διαρκή επιμόρφωση των μηχανικών.