Search
Close this search box.

Ανασχηματισμός: Αλλαγές σε ΥΠΕΝ και Διοικητήριο

Νέα πρόσωπα στο ΥΠΕΝ και στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, έφερε ο ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα, ενώ δεν υπήρξαν αλλαγές στα υπουργεία Υποδομών-Μεταφορών και Ανάπτυξης.

Ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας ανέλαβε καθήκοντα ως Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Ο κ. Σκρέκας έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν στο ίδιο Υπουργείο, ενώ νέο πρόσωπο, στην ηγεσία του ΥΠΕΝ, είναι ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Γιώργος Άμυρας, ως Υφυπουργός Περιβάλλοντος, με τον Βουλευτή Κορινθίας που υπηρετούσες ως Υφυπουργός Περιβάλλοντος, να αναλαμβάνει καθήκοντα Υφυπουργού Χωροταξίας και Αστικού Σχεδιασμού.

Στο Διοικητήριο, ως Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, ανέλαβε καθήκοντα ο Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης.

Καμία αλλαγή δεν σημειώθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπου παραμένει Υπουργός ο Βουλευτής Σερρών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής του Αχιλλέως και Υφυπουργός αρμόδιος για τις Μεταφορές ο Βουλευτής Ρεθύμνης κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Δείτε συνολικά τη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης ΕΔΩ.