Search
Close this search box.

Το 2ο Spoudase Festival στην Τεχνόπολη

Μία πρωτοφανής κινητοποίηση συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού για τα δεδομένα της χώρας πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό εκθεσιακό θεσμό της Ελλάδας που αφορά όλες τις βαθμίδες με δωρεάν είσοδο και συμμετοχή. Tο 2o Spoudase Festival επιστρέφει στη Τεχνόπολη στις 19 και 20 Μαϊου φιλοξενώντας 400 φορείς (Πανεπιστήμια, σχολεία, Ερευνητικά Κέντρα, Κολέγια, ΙΕΚ κ.α.)

Η μεγαλύτερη εκπαιδευτική γιορτή που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, για ακόμα μια χρονιά θα παρέχει μέσω 200 συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού στους επισκέπτες του Φεστιβάλ τα παρακάτω:

α) Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ
β) Δωρεάν Επαγγελματικό Προσανατολισμό,
γ) Δωρεάν συμβουλές για το Μηχανογραφικό
δ) Δωρεάν συμβουλές για Βιογραφικό
ε) Δωρεάν αξιολόγηση προφίλ σε Linkedin και άλλες εργασιακές πλατφόρμες
ζ) Δωρεάν συνεδρία για διαχείριση άγχους εξετάσεων
η) Δωρεάν Συμβουλευτική για internships, πρακτική άσκηση στο εξωτερικό – στέγαση – υποτροφίες
θ) Δωρεάν Συμβουλευτική για επιλογή Μεταπτυχιακού προγράμματος στο εξωτερικό
ι) Δωρεάν συμβουλευτική για GMAT – GRE – TOEFL – IELTS
κ) Δωρεάν Τεστ «αξιολόγησης» χρόνου και τρόπου διαβάσματος – Τεστ τύπου μάθησης

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι Δωρεάν το οποίο ξεκινάει από τις 9 το πρωί στις 19 Μαϊου το Σάββατο.

Πάνω από 400 υποτροφίες

Υποτροφίες θα κληρώσουν Πανεπιστήμια, Τμήματα Κολέγια και ΙΕΚ φορείς για Μεταπτυχιακές και Προπτυχιακές Σπουδές αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Ο τρόπος για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση είναι να κάνει εγγραφή στο και να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ.

Από τα “μυαλά” του Πολυτεχνείου έως την Google και τα σεμινάριά της.

Για παράδειγμα η ομάδα φόρμουλα “Πυρφόρος” και η ομάδα “Προμηθέας” που θα την γνωρίσετε στη Τεχνόπολη 19 και 20 Μαϊου, είναι μια ερευνητική ομάδα της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, η οποία ιδρύθηκε το 2009 και έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο ηλεκτρικό όχημα που κινείται αποκλειστικά από έναν τριφασικό σύγχρονο κινητήρα μόνιμων μαγνητών, σχεδιασμένο από τα μέλη της ομάδας, και τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων-λιθίου (Li-ion).

Ενισχύοντας την ελεύθερη πρόσβαση στην επιμόρφωση και στη γνώση, οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε 4 μονόωρα σεμινάρια που θα πραγματοποιήσει το Grow Greek Tourism Online της Google όπου και θα δώσει βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ