Search
Close this search box.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ορισμό εισηγητών του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΤΕΕ/ΤΚΜ

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΤΕΕ/ΤΚΜ καλεί τους συναδέλφους μηχανικούς που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν ως εισηγητές με τον πειθαρχικό έλεγχο των μελών του Τμήματος να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι οφείλουν να γνωρίζουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου των μελών του ΤΕΕ όπως αυτές ορίζονται από τις διατάξεις του νόμου 4782/2021 (ΦΕΚ Α΄36/09.03.2021), ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ’ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ (Τ.Ε.Ε.).

Επισημαίνεται ότι ο εισηγητής οφείλει να τηρεί αυστηρά τις αποκλειστικές προθεσμίες που θέτει ο νόμος σχετικά με τους χρόνους παράδοσης της εισήγησης που του ανατίθεται. Αν παρέλθει άπραγη η ταχθείσα προθεσμία, ο εισηγητής αντικαθίσταται με απόφαση του Προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου και διαγράφεται από τους πίνακες των εισηγητών.(αρθρο 205, παρ. 1)

Τα τακτικά μέλη του ΤΕΕ/ΤΚΜ εφόσον είναι κάτοχοι της Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος επί 10 έτη τουλάχιστον, καθώς και τα ομότιμα μέλη του, τα οποία επιθυμούν να οριστούν από την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ/ΤΚΜ ως Εισηγητές του Πειθαρχικού Συμβουλίου των μελών του ΤΕΕ/ΤΚΜ, παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την παρακάτω αίτηση μέχρι τις 30/09/2024.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΕ/ΤΚΜ

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στο πρωτόκολλο του ΤΕΕ/ΤΚΜ στο email: protocol-tkm@central.tee.gr
Πληροφορίες : τηλ. 2310-883150, email nathan@central.tee.gr (κ Αθανασιάδου)