Search
Close this search box.

Στις 15-16 Μαΐου φέτος οι Ημέρες Καριέρας του ΑΠΘ

Στις 15 και 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν φέτος οι Ημέρες Καριέρας, που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) , στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (Πανεπιστημιούπολη).

Στην εκδήλωση αυτή, επιχειρήσεις και εργοδότες μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους τελειόφοιτους και απόφοιτους του μεγαλύτερου πανεπιστημίου της χώρας. Θα έχουν τη δυνατότητα προεπιλογής  βιογραφικών των αποφοίτων του ΑΠΘ και πραγματοποίησης συνέντευξης  για να συζητήσουν μαζί τους επιτόπου.

Για την αρτιότερη διοργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης, οι επιχειρήσεις καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα ακολουθήσει δεύτερη πρόσκληση για τη διαδικασία των εγγραφών, την επιλογή βιογραφικών των αποφοίτων του ΑΠΘ και τον καθορισμό των ραντεβού για τις συνεντεύξεις. (Ο αριθμός των προκαθορισμένων ραντεβού ανά ημέρα είναι περίπου 26 με 28).

Στις Ημέρες Καριέρας 2016 συμμετείχαν 55 κορυφαίες εταιρίες από διάφορους κλάδους τόσο της Ελλάδας όσο  και του εξωτερικού, που αναζητούν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία. Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1.500 ραντεβού για συνεντεύξεις τελειόφοιτων και απόφοιτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία:

2310.996646 κα Μάνια Βογιατζή vogiatzm(AT)auth.gr

και 2310.996647 κα Ελένη Πέτσιου epetsiou(AT)auth.gr.

Τα έσοδα από τις συμμετοχές και τις χορηγίες στις ημέρες καριέρας αξιοποιούνται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Γραφείου Διασύνδεσης και την εξασφάλιση της βιωσιμότητάς του.