Search
Close this search box.

Συμμετοχή του ΤΕΕ/ΤΚΜ σε επαφές με επιχειρηματίες από το Ιρακινό Κουρδιστάν

Συμμετοχή του ΤΕΕ/ΤΚΜ σε επαφές με επιχειρηματίες από το Ιρακινό Κουρδιστάν

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 στο πλαίσιο της  6ης Έκθεσης FRESKON, με πρωτοβουλία της Helexpo-ΔΕΘ και με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Γιώργου Τσακούμη, του κ. Δημητρίου Τσουρέκα από τον ΣΑΤΕ, της κ. Μαρίας Ακριώτη και του κ. Νικόλαου Αντωνίου απο τον ΣΜΕΔΕΚΕΜ και άλλων συναδέλφων εργοληπτών, με αντιπροσωπεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουρδιστάν. Μεταξύ των συμμετεχόντων επιχειρήσεων του Κουρδιστάν, πολλές εκπροσωπούσαν τον κατασκευαστικό κλάδο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν ώστε να αναπτυχθεί ένα ευρύ πλαίσιο συνεργασίας, καθώς και οι ευκαιρίες δραστηριοποίησης Ελλήνων επαγγελματιών και Μηχανικών σε έργα και επενδυτικά projects στην περιοχή της Σουλεϊμανίγιας.

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συζήτηση που είχε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ με τον κ. Seerwan Mohammed Mahmood, Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Σουλεϊμανίγιας, τον κ. Yassin Rahim Faraj, Α’ Αντιπρόεδρο και τον κ. Azeez Saeed Rashid, Διευθυντή της Ένωσης Επενδύσεων του Κουρδιστάν.