Search
Close this search box.

Σεμινάριο Μικρής Διάρκειας: «Χρήσιμα εργαλεία για την επιτυχή επαγγελματική και επιχειρηματική εξέλιξη των μηχανικών» (Ιανουάριος 2019)

Σεμινάριο Μικρής Διάρκειας:
«Χρήσιμα εργαλεία για την επιτυχή επαγγελματική και επιχειρηματική εξέλιξη των μηχανικών»
(Ιανουάριος 2019)

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας / Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας
διοργανώνει
Σεμινάριο μικρής διάρκειας:
«ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ»
(ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΕΣΠΑ 2014-2020, ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕTINΓΚ, RPOJECT MANAGEMENT)

 Το σεμινάριο είναι διαρκείας 20 ωρών και θα διεξαχθεί
στις 15,16,17,18 και 22/01/2019
στο Αμφιθέατρο του
ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μ. Αλεξάνδρου 49 – Ισόγειο) στη Θεσσαλονίκη

Το σεμινάριο διοργανώνεται με πρωτοβουλία της ΜΕ Ανταγωνιστικότητας-Επιχειρηματικότητας-Καινοτομίας του ΤΕΕ/ΤΚΜ και απευθύνεται σε μηχανικούς μέλη του ΤΕΕ/ΤΚΜ, όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να καταρτισθούν σε θέματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος τα οποία είναι χρήσιμα στους τομείς της διοίκησης τεχνικών έργων, της δημιουργίας/υφιστάμενης οργάνωσης και λειτουργίας της επιχείρησής τους/τεχνικού τους γραφείου και ευρύτερα της επαγγελματικής τους εξέλιξης και της ανταγωνιστικής τους θέση στην αγορά εργασίας.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί σε όσους το παρακολουθήσουν ανελλιπώς (υποχρεωτική παρουσία τουλάχιστον στο 90% της διάρκειάς του) σχετική βεβαίωση παρακολούθησης από το ΤΕΕ/ΤΚΜ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Επιστημονικός Υπεύθυνος : κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος, ΑΤΜ (MBA, Msc, CMI Dip. Man.), Expert Programme Manager Σχεδιασμού και Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων Επιχειρηματικότητας