Search
Close this search box.

Αμερικανοί αρχιτέκτονες: Mr Trump, να γιατί είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε μαζί σας

trumpΈτοιμοι να δουλέψουν με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με στόχο τη βελτίωση των δημόσιων υποδομών της χώρας είναι οι Αμερικανοί αρχιτέκτονες, όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο επικεφαλής του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτόνων (ΑΙΑ), Ρόμπερτ Άιβι, λίγες ημέρες μετά την εκλογή του νέου πλανητάρχη.

Αναλυτικότερα, μετά από τη -μάλλον απρόσμενη- επικράτηση του Τραμπ στις εκλογές, η οποία αποτέλεσε σοκ για πολλές πλευρές, ο κ.Άιβι δήλωσε: ¨Το ΑΙΑ και τα 89.000 μέλη του δεσμεύονται να δουλέψουν με τον Πρόεδρο Τραμπ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν μια σειρά από θέματα, που η χώρα μας αντιμετωπίζει, όπως η γήρανση των υποδομών¨.

Παρότι οι προεκλογικές εξαγγελίες των δύο υποψηφίων για τις δαπάνες ενίσχυσης των υποδομών επισκιάστηκαν από τη συζήτηση θεμάτων όπως οι θέσεις του Τραμπ απέναντι στις μειονότητες ή το σκάνδαλο με τα e-mails της Χίλαρι, μετά την εκλογή …ήρθε η ώρα της αλήθειας, οπότε άπαντες εστιάζουν στο τι θα γίνει επί του πρακτέου από εδώ και πέρα.

¨Στη διάρκεια της καμπάνιας του ο Τραμπ μίλησε για τη δέσμευση τουλάχιστον 500 δισεκατομμύριων δολαρίων με στόχο την αναβάθμιση υποδομών την επόμενη πενταετία. Είμαστε λοιπόν σε ετοιμότητα για να εργαστούμε τόσο μαζί του, όσο και με το 115ο Κογκρέσο, ώστε  να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουν μείζων προτεραιότητα οι αναγκαίες επενδύσεις σε σχολεία, νοσοκομεία κι άλλες δημόσιες υποδομές¨ τόνισε ο Άιβι. Για να δούμε τι θα δούμε…

 Άρθρο με πληροφορίες από το dezeen 

Διαβάστε το πρωτότυπο -και πολύ εκτενέστερο- άρθρο ΕΔΩ