Search
Close this search box.

Μία υποτροφία για χημικό μηχανικό στο ΕΚΕΤΑ. Αιτήσεις έως 4/3

Μία θέση υποτροφίας για επιμόρφωση και εξειδίκευση χημικού μηχανικού, διάρκειας δέκα μηνών, προκηρύσσει το Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών & Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο της υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος “Characterization and Evaluation Measurements on Ferrite Powder Samples”.

Οι υποψήφιοι για την παραπάνω θέση θα πρέπει να διαθέτουν και να τεκμηριώνουν τα κάτωθι προσόντα:

  1. Δίπλωμα Α.Ε.Ι. Χημικού Μηχανικού με κατεύθυνση στα υλικά.
  2.  Άριστη γνώση της  αγγλικής γλώσσας.
  3. Εμπειρία τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) μηνών στη σύνθεση υλικών, και ιδιαίτερα κεραμικών οξειδίων, στην παρασκευή, μελέτη και ηλεκτροχημικό χαρακτηρισμό κεραμικών μεμβρανών, όπως και στην επεξεργασία δεδομένων από τεχνικές δομικού χαρακτηρισμού (XRD, SEM, TEM, BET).
  4. Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

 

Δικαιολογητικά:

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν:

  1. Αίτηση (να αναφέρεται ο κωδικός της θέσης, η ειδικότητα και η κατηγορία της
  2. Λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα
  3. Κάθε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση του υποψηφίου θα βοηθήσει στηδιαμόρφωση γνώμης για την καταλληλότητα του. Η αποστολή δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και με e-mail στη διεύθυνση: cperi@cperi.certh.gr


Πληροφορίες:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και για αποστολή των απαιτούμενων από την Προκήρυξη δικαιολογητικών στην παρακάτω διεύθυνση:
ΕΚΕΤΑ / ΙΔΕΠ
6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης
570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες : κ. Αχίλλα (Τηλ. 2310498112 – Fax 2310498130)
Λήξη υποβολής: 04/03/2016