Search
Close this search box.

Πανελλήνιος διαγωνισμός για φοιτητές και νέους αποφοίτους, με αντικείμενο εμπορευματικό σταθμό συνδυασμένων μεταφορών στην Κορινθία

Πηγή εικόνας: http://isthmos.gr/index.php/article/h_perifereiakh_agora_lechaiou_korinthias_egine_thema_..._diagwnismou
Πηγή εικόνας: http://isthmos.gr/index.php/article/h_perifereiakh_agora_lechaiou_korinthias_egine_thema_…_diagwnismou

Πανελλήνιο διαγωνισμό για φοιτητές και νέους αποφοίτους προκηρύσσει  ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών, με αντικείμενο την «Εξέταση προοπτικών αξιοποίησης της ανενεργού Περιφερειακής Αγοράς Λεχαίου Κορινθίας και μετατροπής της σε Εμπορευματικό Σταθμό Συνδυασμένων Μεταφορών». Πρόκειται για τον πρώτο ετήσιο διαγωνισμό της ακαδημαϊκής περιόδου 2016 – 2017.

Αναλυτικότερα, ο  Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών θεσμοθέτησε το βραβείο Μεταφορών Δημητρίου Τσαμπούλα,  επιθυμώντας να τιμήσει τον εκλιπόντα Καθηγητή του Ε.Μ.Π. και στενό συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ και των ελληνικών επιμελητηρίων Δ. Τσαμπούλα για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις ελληνικές μεταφορές.

Το βραβείο απονέμεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους ελληνικών πανεπιστημίων που διαθέτουν σε σχολές ή τμήματά τους τομέα ή κατεύθυνση/εμβάθυνση σπουδών στις Μεταφορές. Το βραβείο απονέμεται κατόπιν σχετικού διαγωνισμού στην καλύτερη εργασία που θα εκπονηθεί από φοιτητή, ή ομάδα φοιτητών ή νέο(ους) απόφοιτο(ους) των παραπάνω αναφερόμενων Πανεπιστημίων. Το θέμα του διαγωνισμού θα καθορίζεται ετησίως.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, ως θέμα της εργασίας ορίζεται, όπως προαναφέρθηκε, η «Εξέταση προοπτικών αξιοποίησης της ανενεργού Περιφερειακής Αγοράς Λεχαίου Κορινθίας και μετατροπής της σε Εμπορευματικό Σταθμό Συνδυασμένων Μεταφορών».

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής 30/11/2016 και ώρα 18:00 μ.μ.