Search
Close this search box.

Συνέδριο για φοιτητές/πτυχιούχους που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες (4/12)

Photo by: Jakub Szypulka. CC BY 3.0
Πηγή φωτογραφίας: Jakub Szypulka. CC BY 3.0

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το συνέδριο Youth Today, που ξεκίνησε πέρυσι με πρωτοβουλία της AIESEC in Greece και απευθύνεται σε φοιτητές και πτυχιούχους, που επιθυμούν ν’ ανακαλύψουν τον επιχειρηματικό κόσμο και τις ευκαιρίες που προσφέρει.

Προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο θα πραγματοποιήσουν ομιλίες στο συνέδριο, ενώ θα πραγματοποιηθούν workshops που απευθύνονται σε κοινό φοιτητών και αποφοίτων, οι οποίοι θέλουν να εξοικειωθούν με την πραγματικότητα της αγοράς.
Στόχος του Youth Today είναι ενεργοποιήσει και να εμπνεύσει τους νέους να αλλάξουν τρόπο σκέψης, να πάρουν πρωτοβουλίες και να ανακαλύψουν τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να φέρουν θετική αλλαγή στην καθημερινότητα και το πανεπιστήμιό τους.

Πότε και πού;
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, από τις 11 το πρωί. Για να το παρακολουθήσεις πρέπει να κάνεις την εγγραφή σου ΕΔΩ. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων πρέπει να σπεύσεις!

Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο νέων που διοικείται από φοιτητές και έχει ώς στόχο να επιφέρει θετικό αντίκτυπο μέσα από την προσωπική ανάπτυξη των νέων και το βίωμα έντονων διαπολιτισμικών εμπειριών.

Άρθρο με πληροφορίες από το http://dasta.auth.gr/