Search
Close this search box.

Φοιτητικός διαγωνισμός για την εταιρική κοινωνική ευθύνη με βραβείο εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες. Υποβολή εργασιών έως 10/7

The European Commission - Berlaymont Building | by Glyn Lowe Photoworks, Creative Commons
The European Commission – Berlaymont Building | by Glyn Lowe Photoworks, Creative Commons

Φοιτητικό διαγωνισμό με τίτλο «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “Νίκος Αναλυτής”», διοργανώνει το Δίκτυο CSR Hellas. Θέμα του διαγωνισμού είναι ο ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο επιχειρείν ως μοχλός ανάπτυξης, με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κατά προτίμηση στους κλάδους τουρισμού, ναυτιλίας, αγροτο – διατροφής (ωστόσο οι παραπάνω κλάδοι είναι ενδεικτικοί και όχι υποχρεωτικοί).

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ομάδες αποτελούμενες από τρεις ή τέσσερις πανεπιστημιακούς φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ενώ υλοποιείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.
Οι νικητές θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες , η οποία θα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η υποβολή εργασιών θα γίνεται δεκτή μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Θέλεις περισσότερες πληροφορίες; Για πέρασε μια βόλτα από ΕΔΩ

Μπορείς επίσης να στείλεις e-mail στο csr-na-contest@csrhellas.org ή στο τηλ. 210-33 87 422.
Υπεύθυνη έργου: Άντα Παπασταμέλου.