Search
Close this search box.

Χρηματοδοτούμενες διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του  Loughborough. Αιτήσεις μέχρι 25/7.

Πηγή φωτογραφίας: ιστοσελίδα πανεπιστημίου του  Loughborough
Πηγή φωτογραφίας: ιστοσελίδα πανεπιστημίου του Loughborough

Χρηματοδοτούμενες -για πολίτες της ΕΕ- διδακτορικές σπουδές προκήρυξε το “Centre for Doctoral Training in Embedded Intelligence” του  Πανεπιστημίου του Loughborough στη Μεγάλη Βρετανία, πάνω στα εξής αντικείμενα: ενσωματωμένη νοημοσύνη (Embedded Intelligence),  ελαστροϋδροδυναμική λίπανση (elastrohydrodynamic lubrication), συμβολομετρία συνθετικού ανοίγματος (Synthetic aperture interferometry), εφαρμογές μετρολογίας τριών διαστάσεων και τεχνολογία αναγνώρισης μέσω ραδιοσυχνοτήτων (Rfid) στις κυψέλες καυσίμων .

Η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων λήγει στις 25/7, ενόψει της έναρξης των μαθημάτων τον φετινό Σεπτέμβριο. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι εξαιρετικά καταρτισμένοι, να έχουν λάβει τα πτυχία τους με διακρίσεις (1st class honours ή upper 2nd class honours ή ισότιμη) και να θέλουν να εμπλακούν σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης. Αιτήσεις για το γενικότερο αντικείμενο του Κέντρου είναι επίσης ευπρόσδεκτες  (οι υποψήφιοι καλούνται να δηλώσουν τα ερευνητικά τους ενδιαφέροντα).

Αναλυτικότερα, οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν τόσο γενικά για το αντικείμενο του κέντρου (embedded intelligence) όσο και για τα παρακάτω τέσσερα πρότζεκτ που πρόκειται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο:

  • Elastohydrodynamic lubrication in piston ring pack assemblies application (Αριθμός αναφοράς: CDTEIMM6)
  • High-speed micro 3-D metrology application (αριθμός αναφοράς 2015CDTEIMM2)
  • Synthetic aperture interferometry: High-resolution optical measurement over an exceptionally large field of view application (Αριθμός αναφοράς:2015CDTEIMM3) και
  • Αpplication of RFID system to support Fuel Cell End of life Recovery (Αριθμός αναφοράς: 2015CDTEIMM4).

Καταθέστε αίτηση συμμετοχής και ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες των αντικειμένων των προγραμμάτων ΕΔΩ