Search
Close this search box.

Ζητούνται εθελοντές για το First Lego League

Πηγή φωτογραφίας: Wammes Waggel

Εθελοντές για το FLL ή αλλιώς FIRST LEGO LEAGUE, δηλαδή την “έκφραση” στη Θεσσαλονίκη της παγκόσμιας διοργάνωσης ρομποτικής, με τη μορφή διαγωνισμού, για παιδιά ηλικίας 9 έως 16 ετών,

αναζητούν οι διοργανωτές. Το FLL έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν και να αγαπήσουν την επιστήμη και την τεχνολογία με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο, αποκτώντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και πιστεύοντας στον εαυτό τους, διδάσκοντας τους παράλληλα πολύτιμες δεξιότητες για τη ζωή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις  11 – 12 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο οι εθελοντές θα βρίσκονται στο χώρο ώρες 8.00 – 18.00 και την Κυριακή 11.00 – 17.00. Για τα πρώτα δύο πόστα η παρουσία σας είναι υποχρεωτική και για τις δύο μέρες και για όλες τις ώρες που αναφέρονται παραπάνω. Για το τρίτο πόστο η βάρδια θα είναι τετράωρη (Σάββατο 8.00 – 13.00, 13.00-18.00 και την Κυριακή 11.00 – 17.00) Το training θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Μαρτίου. Η συμμετοχή σας είναι υποχρεωτική.

Οι αιτήσεις θα κλείσουν το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Δήλωσε Συμμετοχή