Εκδήλωση του ΤΕΕ/ΤΚΜ:
«Ημέρες Ειδικότητας Μηχανικού – Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Ανάπτυξης»

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ και το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, διοργανώνουν εκδήλωση με αντικείμενο το επάγγελμα του Μηχανικού Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Ανάπτυξης, καθώς και τη σύνδεση του ΤΜΧΑ και των αποφοίτων του με το ΤΕΕ/ΤΚΜ, την Τρίτη 13.12.2022, ώρα 17.30 , στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μ.Αλεξάνδρου 49).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρχουν ομιλίες για

  • το πρόγραμμα σπουδών και ζητήματα αιχμής στον χωρικό σχεδιασμό από την Πρόεδρο του Τμήματος κ.Ελισάβετ Θωίδου και την κ.Γεωργία Ποζουκίδου Αν. Καθηγήτρια ΤΜΧΑ ΑΠΘ
  • την Πρακτική Άσκηση από την κ. Μαριλένα Παπαγεωργίου Επίκουρη Καθηγήτρια ΤΜΧΑ ΑΠΘ
  • τον επαγγελματικό χώρο από τον κ. Χρυσό Μακράκη – Καραχάλιο ΜΧΠΑ(για Αναπτυξιακά), τον κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου ΜΧΠΑ(για ΓΠΣ, ΕΠΣ, Ρυμοτομικά), την κ. Κωνσταντίνα-Δήμητρα Σαλάτα ΜΧΠΑ(για Χωροταξικά Σχέδια),την κ. Αγάπη Ξιφιλίδου ΜΧΠΑ(για Διαχείριση Ακινήτων) και τον κ. Αυγερινό Βλάχο ΜΧΠΑ(για το επάγγελμα στο εξωτερικό)

Η εκδήλωση πραγματοποιείται ως συνέχεια σειράς εκδηλώσεων με γενικό θέμα «ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ», που διοργανώνει το ΤΕΕ/ΤΚΜ, σε συνεργασία με τα αντίστοιχα Τμήματα Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Οι “Ημέρες Ειδικότητας” γίνονται με στόχο:

  • να γνωρίσουν οι μηχανικοί τη δραστηριότητα της ακαδημαϊκής κοινότητας (μεταπτυχιακά και άλλα προγράμματα, δράσεις κλ.)
  • να έρθουν σε επαφή οι φοιτητές με την πρακτική και τις συνθήκες άσκησης του επαγγέλματος
  • να υπάρξει στενότερη επικοινωνία και συνεργασία του ΤΕΕ και του Πανεπιστημίου προς όφελος των μελών τους.
TOP